Восени на СТБ стартує 10 сезон кулінарного проєкту “МастерШеф”. З цієї нагоди суддя Володимир Ярославський поділився двома варіантами рецепту іспанського томатного супу з сиром Страчателла. Гаспачо дійсно готується дуже легко, але це аж ніяк не впливає на його неймовірний смак! Щобільше, добавки можна використовувати будь-які. А щоб суп став справжнім гаспачо – потрібно додати лід.

Інгредієнти рецепту №1:

  • Томати – 4 шт.
  • Огірок  – 1 (очищений)
  • Часник – 1/2 зубчики
  • Оливкова олія – 2 ст. ложки
  • Сіль за смаком
  • Табаско – декілька крапель
  • Чебрець – 2-3 гілочки (тільки листя)
  • Болгарський перець – 1 шт. (запечений або очищений)
  • Хліб білий без кірок – 2 скибочки
  • Страчателла – 4 ложки (або пів пачки)
  • Хамон – 4 слайси
  • Винний оцет – 1 чайна ложка

Гаспачо, фото: пресслужба СТБ

Інгредієнти рецепту №2:

  • Жовтий помідор – 800 г
  • Шпинат – 100 г
  • Авокадо – 150 г
  • Перець болгарський зелений – 150 г
  • Огірок – 250 г
  • Часник – 5 г
  • Оливкова олія – 50 г
  • Лимонний сік – 20 г
  • Сіль за смаком

Приготування гаспачо: 

Процес приготування гаспачо неймовірно простий. Потрібно всі складові, окрім сиру страчателла, збити за допомогою блендера, процідити і подавати з сиром і оливковою олією.

Володимир Ярославський, фото: пресслужба СТБ

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, апетитні кабачки з начинкою – рецепт фарширування для тих, хто піклується про своє здоров’я

Як повідомляв портал “Знай.uа”, домашнє ігристе вино зі смородинового листя – рецепт ідеального літнього напою для душі

Також Знай.uа” писав, шоколадна ковбаса зі згущеним молоком – як приготувати райські ласощі за декілька хвилин