У розважальному центрі в Запоріжжі обіцяють провести день народження дитини – веселі аніматори, батути, гірки, басейн з кульками і смачний торт. Але чи безпечно там буде дітям? Ведуча програми “Ревізор” Юлія Панкова вирішила в цьому переконатися.

Читайте Знай в Google News!

“Заклад подбав про своїх маленьких відвідувачів і склав для них спеціальне меню. Ми перевірили, в яких умовах там готують страви”, – розповіла ведуча Нового каналу.

Коли Юлія зайшла в приміщення кухні, кухар одразу втік.

Ревізор у Запоріжжі, фото Новий канал

“Згодом хлопець повернувся на своє робоче місце, але розмовляти зі мною відмовився. Він безвідповідально ставиться до своєї роботи. У холодильнику я знайшла зіпсоване м’ясо, яке намагалися реанімувати за допомогою маринаду. Адже воно дуже смерділо. Товарне сусідство продуктів було порушено, а на контейнерах – стікери з датою двомісячної давності. Незрозуміло, чи то наклейку забули поміняти, чи то інгредієнти викинути”, – обурилася “Ревізор”.

При цьому співробітники не показали ведучій свої медичні книжки.

Юлія Панкова, фото Новий канал

“Я не можу бути впевнена, що вони здорові. Неприємно вразило, що аніматори не знають, як поводитися в разі пожежі. Адже вони перші повинні прийти дітям на допомогу”, – підсумувала Панкова.

Обов’язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, до їдальні Дніпровської міської ради нагрянув “Ревізор”, щоб перевірити якість продуктів та обслуговування.

Як повідомляв портал Знай.иа, Юлія Панкова в Кривому Розі перевірила найбільш бюджетний готель міста “Імперіал”.

Також портал Знай.иа писав, що Ревізор Панкова поділилася рецептом улюбленого малиново-манного пудингу.