Малинові тарталетки – це ароматна пісочна основа, ніжний крем і свіжі ягоди. Безсумнівно, що ви отримаєте величезне задоволення від кожного шматочка! Щобільше, рецепт десерту дуже простий, але краще один раз приготувати, щоб переконатися у цьому.

Читайте Знай в Google News!

Інгредієнти (на 5 шт. діаметром 11 см):

Основа:

  • Сир брикетний – 100 г
  • Яйце – 1 шт.
  • Борошно – 100 г (рисове і кукурудзяне 1:1)
  • Вівсяні висівки / пластівці – 40 г
  • Розпушувач – 3 г
  • Підсолоджувач, еквівалентний 40 г цукру.⠀

Крем:

  • М’який сир – 125 г
  • Кокосове молоко з банки – 150 г
  • Желатин швидкорозчинний-5 г
  • Підсолоджувач, еквівалентний 30 г цукру.
  • Малина – 200 г

Кокосове молоко можна замінити м’яким сиром, жирними вершками, брикетним сиром, сирним сиром, Рікоттою.

Малинові тарталетки, фото: instagram.com/pp_skill

Приготування:

Тарталетки: ⠀

Вівсяні пластівці подрібнити в блендері. Сир збити до однорідності. Додати яйце, 80 г борошна, подрібнені пластівці, розпушувач і підсолоджувач. Все змішати. Далі, дивлячись по консистенції, можна додати ще трохи борошна. 

Розділити тісто на 5 рівних частин. Присипати поверхню борошном, розкачати кола і викласти у формочки. Дно трохи наколоти зубочисткою. Випікати 20-25 хвилин при 180 градусах.

Крем:

Желатин залити водою і залишити набухати на 5 хвилин. Кокосове молоко змішати з м’яким сиром і підсолоджувачем. Додати желатин, розтоплений в мікрохвильовці. Наповнити остиглі тарталетки отриманою сумішшю (залишити ~2 ст.л) і поставити в морозилку на 10 хвилин.

Дістати тарталетка з морозилки, крем в них повинен загуснути.
Що залишився крем потрібен для того, щоб прикріпити малину. Готові тарталетки прибрати в холодильник на 1-2 години. Зберігати там же.

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, апетитні кабачки з начинкою – рецепт фарширування для тих, хто піклується про своє здоров’я

Як повідомляв портал “Знай.uа”, домашнє ігристе вино зі смородинового листя – рецепт ідеального літнього напою для душі

Також Знай.uа” писав, вишукана картопля “Буланжер” – французький рецепт, який підкорив світ простотою і смаком