Полуничне тірамісу – цікавий варіант приготування улюбленого десерту. Щоправда, у ньому не використовується ні кавового просочення, ні яєць. Проте, такий десерт у стилі тірамісу нічим не гірший, ніж класичний рецепт, а у дечому навіть перевершує його. Особливо такий ніжний тортик сподобається дітям. 

Читайте Знай в Google News!

Інгредієнти:

  • сир “Маскарпоне” – 250 г
  • вершки 35% – 200 мл
  • полуниця – 400 г
  • цукровий пісок – 150 г
  • бісквітне печиво савоярді (“Дамські пальчики”) – 20 шт.

Полуниця, скріншот: YouTube

Приготування:

Маскарпоне збити зі 100 г цукру, додати збиті до густого тягучого стану вершки і збити ще раз. 100 г полуниці подрібнити блендером з 50 г цукрового піску. У прямокутну форму викласти шар бісквітного печива і залити половиною протертої з цукром полуниці.

Поверх рівномірно розподілити половину вершково-сирної маси. Викласти другий шар бісквітів і залити їх рештою протертої полуниці, поверх неї викласти сирну масу, яка залишилася, та розрівняти поверхню лопаткою.

Решту ягід полуниці розрізати уздовж на 3-4 пластини і викласти ними поверхню десерту. Поставити в холодильник для просочення і застигання на декілька годин.

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, картопляні ватрушки з соковитою начинкою: жодних особливих компонентів, а смак дивовижний. Зі звичайної картоплі можна приготувати оригінальні та смачні ватрушки з начинкою

Як повідомляв портал “Знай.uа”, запіканка з кабачків і сиру – простий рецепт неймовірно ніжної страви з апетитною рум’яною скоринкою.  Запіканка з кабачків і сиру готується на початку сезону зі свіжих молодих овочів. 

Також “Знай.uа” писав, солодкі вареники з ягодами – найсмачніший рецепт страви, яку ви захочете готувати щодня.  Пропонуємо спробувати найсмачніший рецепт солодких вареників з ягодами.