Ведуча програми “Ревізор” на Новому каналі Юлія Панкова вирішила поділитися смачним рецептом пирога. Вона заявила, що він дуже ніжний і легкий, а ще практично не вимагає часу на приготування і може використовуватися, як основне блюдо для гостей.

Читайте Знай в Google News!

Для того щоб його приготувати знадобляться три цукіні, чотири яйця, 500 грам дріжджового листкового тіста і стільки ж сиру Рікотта. Потім 50 грам сиру пармезан, петрушки, базиліка і п’ятдесят мілілітрів оливкової олії. Ще 20 г вершкового масла і сіль з мускатним горіхом за смаком.

Спочатку слід порізати два цукіні півкільцями, які потім варто обсмажити на оливковій олії, куди потрібно додати шматочок вершкового. Якась кількість цукіні рекомендується залишити для прикраси.

Далі – в процесі збивання яєць додається сир, сіль з перцем за смаком, а ще щіпку мускатного горіха. Суміш варто перемішати з обсмаженими цукіні, додавши тертий пармезан і дрібно посічену зелень петрушки і базиліка.

Форма для запікання змащується вершковим маслом і розкачане тонким шаром тісто викладається на неї. Зверху розкладається готова суміш, а краю защипаються. На сирну суміш можна додати залишилися кільця цукіні. Пиріг ставиться в духовку, яка заздалегідь була розігріта до 180 градусів десь на 20-30 хвилин.

Обов’язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, пецепт салату на зиму “Генеральський” – справжнє буйство фарб і смаків в одній банці.

Як повідомляв “Знай.ua”, запечена картопля з грибами – швидкий рецепт ситного страви, яке виручить, коли часу в обріз.

Знай.ua писав, торт “Crazy Cake” – рецепт “шалено” смачного Американського пирога з найпростіших продуктів.