Телеведуча Тетяна Литвинова стверджує, що терпіти не може магазинного вершкового масла. Саме тому в сезон вона купує домашні вершки і готує з них масло, морозить його порційно і використовує упродовж року. Саме цю практику вона й запропонувала запозичити своїм підписникам.

Читайте Знай в Google News!

“Його смак (вершкового масла – Знай.ua), який я пам’ятаю з дитинства, зараз в магазині знайти практично неможливо. Саме тому, я заготовлював його в сезон, коли базарні вершки коштують дешево, про запас. І годую свою сім’ю натуральним домашнім маслом цілий рік. Чого й вам бажаю. Подивіться на моєму YouTube (посилання як завжди в профілі), там як завжди детально і не складно 😉”, – написала ведуча на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram.

Масло, фото з вільних джерел

Жодних незвичних інгредієнтів не знадобиться.

Вершки домашні – 1 кг

Вихід масла – 620 г

Для намазок на хліб:

Кріп, паприка, сухий часник, сіль – за смаком.

Вершкове масло містить безліч вітамінів, таких як: А, В, С, D, Е, які дуже важливі для здоров’я, краси нашого волосся і шкірних покривів. Ця страва так само добре підходить для легкого і корисного перекусу.

Нагадаємо, ікра з опеньків та моркви на зиму: простий рецепт ситної та смачної консервації.

Як повідомляв портал “Знай.uа”, варення з ревеню та апельсина – незвичайний рецепт ароматного смаколика на зиму. Ароматне варення з приємними цитрусовими нотками свіжості.

Також “Знай.uа” писав, риба в томатному соусі – універсальний рецепт апетитних домашніх консервів. Цим способом можна приготувати апетитні домашні консерви з декількох видів риби.