Літо вже завершується, але в українців любов до кухня ніколи не вичерпається. Спеціально для наших читачів ми знайшли рецепт “Золотих сочників з сиром”, які виходять злегка хрусткими, а сирна начинка виходить ніжною.

Читайте Знай в Google News!

Про цей рецепт стало відомо завдяки новому відео на YouTube-каналі “Кулінарим з Танею”.

Що нам потрібно:

Для тіста:

-300 г просіяного борошна;

-100 г м’якого вершкового масла;

-70 г цукру;

-1 яйце;

-1 ст. л. з гіркою сметани;

-1/2 ч. л. розпушувача;

– щіпка солі.

Начинка:

-350 г сиру;

– 70 – 100 г цукру;

– пакетик ванілі;

-1 ст. л. сметани;

– 1-2 ст. л. борошна;

-1 білок;

-1 жовток для змазування сочників.

Приготування:

М’яке масло перетерти з цукром. Додати яйце, сметану, дрібку солі. Перемішати. Масу з’єднати з борошном і розпушувачем. Замісити тісто. Довго вимішувати не потрібно, так як сочники можуть вийти занадто твердими. Тісто накрити плівкою, покласти в холодильник мінімум на 20 хвилин. Сир змішати з цукром, ваніллю, білком і сметаною. Перемішати виделкою. Додати 1 ст.л. борошна. Якщо сир буде занадто вологим, додати ще борошна.

Формуємо сочники:

Тісто розділити на 12 шматочків (кульок). Кожку кульку розкачати в невеликий овал. На одну половину викласти 1 ч.л. з гіркою сиру, другою половиною тіста накрити. Сочники з сиром викласти на деко, змастити жовтком. Випікати в два етапи: 15 хвилин при 200 ℃ і 10 хвилин при 180 ℃.

Обов’язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, картопляні ватрушки з соковитою начинкою: жодних особливих компонентів, а смак дивовижний.

Як повідомляв Знай.uа, соковиті рулети з курячих стегенець: ідеальний варіант для бутербродів і на закуску.

Знай.uа писав, фруктовий торт без випікання – універсальний рецепт літнього десерту, який вийде у кожного.